O nama

Nara je popularno gazirano bezalkoholno piće, na tržištu od 1967. godine što ju čini jednim od najdugovječnijih hrvatskih brendova. Nakon 50 godina postojanja, postala je članicom grupe Radenska koja joj namjerava vratiti zasluženi sjaj i na staze stare slave kroz zabavne i atraktivne marketinške kampanje u medijima i na mjestu prodaje. Očekujte Naru u novom svjetlu, a sa starim pozitivnim duhom.

Za Radensku volimo reći da je to stvar srca. Možda bismo trebali reći: srčanosti. Srčanost, koja nije dala mira vizionarskom doktoru Karlu Hennu, dok nije 1869. godine popio prvi gutljaj vode, poznate kao domaća "bublja". Srčanost, koja je vodila njegove nasljednike do korištenja i osnivanja mineralne vode. I srčanosti svih zaposlenika u više od 140 godina povijesti, bez kojih Radenska ne bi mogla postići globalni ugled kojeg ima danas.

S istom srčanošću i strašću, kompanija Radenska, voditi će i Naru kroz godine koje slijede. 

Uživajte u Nari i ostalim proizvodima Radenske. 

KONTAKT

Studenac d.o.o.

Matije Gupca 120
34551 Lipik

OFFICE: Škorpikova 24, 10000 Zagreb 

T: +385 (0)34 254 303
E: info@radenska.com
www.radenska.hr 

 

Internet stranica naravnonara.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Uporaba kolačića. Nastavkom korištenja stranice smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite „U redu“.

U redu